Lyngby Taarbæk Kommune

Lyngby Taarbæk KommuneLyngby Taarbæk Kommune

Om Plejecenter Solgården

Her kan du læse om Plejecenter Solgårdens beliggenhed og fysiske rammer.

Plejecenter Solgården er et af kommunens fem plejecentre.

Beliggenhed

Plejecenter Solgården er beliggende i naturskønne omgivelser, og er placeret således, at nogle boliger har udsigt ud over marker med Furesøen i baggrunden.

Hvis du har lyst til at besøge vores plejecenter, er du velkommen til at gå rundt på vores område, og evt. spise i vores café for at opleve stemningen.

Er du i gang med at se på boliger, fremviser vi gerne vores boliger efter forudgående aftale. Drejer det sig om en bolig på en af vores demensafdelinger, bedes du aftale besøget med Bente Haugaard (telefon 45 28 49 51). Drejer det sig om en almindelig plejebolig, bedes du aftale besøget med Anya Lund Andersen (telefon 45 28 49 48).

Fysiske rammer

Solgården består af 98 plejeboliger (herunder seks ægteparboliger), aktivitetscenter, frisør, fodklinik samt café, der også kan benyttes af hjemmeboende pensionister.

I vores afdeling på Virumstræde er der indrettet et sanserum, hvor der hver dag kommer beboere fra Solgårdens demensafsnit ind i stuen og får tilbudt mange slags forskellige aktiviteter. Haven er ligeledes omdannet til en sansehave.

På Solgården tilbydes frisør-, fod- og tandbehandlinger. Alle 3 klinikker ligger på Virumvej 125, 1. sal.

Vores plejeboliger er fordelt således:

Virumvej 123 (afdeling F)

Afdelingen har 30 boliger med 2 værelser fordelt på 3 etager. De 6 af boligerne (2 på hver etage) vil være til ægtepar, hvor boligen vil være lidt større end de andre.

Virumvej 125 (afdeling B)

Afdelingen har 6 boliger samt 2 aflastningspladser på 1. sal, og 12 boliger på 2. sal som fortrinsvis er beregnet til demente borgere.

Virumvej 127 (afdeling E)

Afdelingen har 24 boliger fordelt på 3 etager.

Virumstræde 10 (afdeling D)

Afdelingen har 24 boliger fordelt på 2 etager, og er fortrinsvis beregnet til demente borgere.

Boligudlejning

For at komme i betragtning til en bolig på et plejecenter, skal du visiteres af kommunen. Du kan læse mere om hvordan man ansøger, ved at trykke på nedenstående link

Plejeboliger i Lyngby-Taarbæk Kommune

 

Siden er sidst opdateret den 13.06.2018