Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Menu uge 51 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Millionbøf med kartoffelmos & rødbeder

    Alliance grød med fløde 9%

    Broccolisuppe

    Tirsdag

    Italienske kødboller med pasta og tomatsauce

    Risengrød med kanelsukker & smørklat

    Blodpølse med sirup

    Onsdag

    Koteletter i fad med hvide kartofler

    Panna cotta

    Gulerodssuppe 

    Torsdag

    Dagens fisk

    Frisk frugtsalat skyr creme

    Æbleflæsk

    Fredag

    Kylling i karry

    Fromage 

    Løgsuppe med ostebrød

    Lørdag

    Gammel daws oksesteg med bønner og perleløg

    Æblekage

    Gratin

    Søndag

    Kalkun gorden bleumed paprikasauce

    Is med vafler

    Madtærte

    Menu uge 52 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Chili con carne med løse ris

    Grød

    Blomkålssuppe

    Tirsdag

    Forloren hare med waldoffsalat

    Panna Cotta

    Solgårdens grøntsagstærte

    Onsdag

    And/flæskesteg med brune & hvide,rødkål & sovs

    Ris ala mande med kirsebærsovs

    Aspargessuppe 

    Torsdag

    Helstegt svinemørbrad med svampe ala creme

    Brownie med flødeskum

    Frikadeller med surt

    Fredag

    Glaseret skinke med flødestuvet spinat

    Frugtsalat med råcreme

    Piment suppe

    Lørdag

    Braisseret svinekæber med urter

    Hjemmelavet is med vafler

    Osteanretning

    Søndag

    Orange marineret kalkun med timianskartofler

    Pandekager med syltetøj

    Butterdejsstænger

    Menu uge 1 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Paprikagryde med løse ris 

    Jordbærgrød 

    Pizzastykker

    Tirsdag

    Stegte medisterpølser med rosenkålssaute

    Panna cotta

    Porresuppe med kartofler

    Onsdag

    Nytår

    Nytår

    Nytår

    Torsdag

    Forloren skildpadde med rugbrød og kogte æg

    Melonsalat

    Tomatsuppe med pastahorn apart

    Fredag

    Kyllingekrebinet med stuvede ærter

    Rabarberkage

    Risotto med svampe

    Lørdag

    Pulled pork med coleslaw

    Skovbæris

    Gulerodssuppe

    Søndag

    Kyllingefrikadeller med peberfrugtsovs

    Triffli med creme og bær

    Croissant med hønsesalat