Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.

Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.

Ret til ændringer forbeholdes.

Uddrag af menuplan uge 18

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 29. april

Græsk farsbrød med tzatziki og hvide kartofler

Fløjlssuppe

Tirsdag 30. april

Gullasch med mos

Chokolademousse

Onsdag 1. maj

Kalkunfrikadelle med persillekartofler

Øllebrød med flødeskum

Torsdag 2. maj

Dagens fisk

Frugtsalat vendt i creme

Fredag 3. maj

Karbonade med stuvet grønt

Croissant med hønsesalat

Lørdag 4. maj

Rødvinsmarineret kamsteg med urtemos

Citronfromage

Søndag 5. maj

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Pandekage med chokoladesauce

Uddrag af menuplan uge 19

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 6. maj

Hamburgerryg med stuvet spinat

Rabarbergrød

Tirsdag 7. maj

Boller i karry med løse ris

Rosinbolle

Onsdag 8. maj

Dagens fisk

Citronfromage

Torsdag 9. maj

Kalkunbryst fyldt med løg, urter og basilikum

Croissant med skinkesalat

Fredag 10. maj

Langtidsstegt svinebryst med coleslaw

Melonmix

Lørdag 11. maj

Gammeldags kalveculotte med bønner og løg

Pistacie-marcipan is

Søndag 12. maj

Enebærgryde med champignon

Belgiske vafler