På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.
Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.
Ret til ændringer forbeholdes.
Uddrag af menuplan uge 18
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 29. april | Græsk farsbrød med tzatziki og hvide kartofler |
Fløjlssuppe |
Tirsdag 30. april | Gullasch med mos |
Chokolademousse |
Onsdag 1. maj | Kalkunfrikadelle med persillekartofler |
Øllebrød med flødeskum |
Torsdag 2. maj | Dagens fisk |
Frugtsalat vendt i creme |
Fredag 3. maj | Karbonade med stuvet grønt |
Croissant med hønsesalat |
Lørdag 4. maj | Rødvinsmarineret kamsteg med urtemos |
Citronfromage |
Søndag 5. maj | Frikadeller med kold kartoffelsalat |
Pandekage med chokoladesauce |
Uddrag af menuplan uge 19
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 6. maj | Hamburgerryg med stuvet spinat |
Rabarbergrød |
Tirsdag 7. maj | Boller i karry med løse ris |
Rosinbolle |
Onsdag 8. maj | Dagens fisk |
Citronfromage |
Torsdag 9. maj | Kalkunbryst fyldt med løg, urter og basilikum |
Croissant med skinkesalat |
Fredag 10. maj | Langtidsstegt svinebryst med coleslaw |
Melonmix |
Lørdag 11. maj | Gammeldags kalveculotte med bønner og løg |
Pistacie-marcipan is |
Søndag 12. maj | Enebærgryde med champignon |
Belgiske vafler |